BIG PEAT’S BBQ SAUCE
Hvis du ønsker den helt perfekt BBQ sovs til din burger eller barbeque mad, så følg denne opskrift med Big Peat Whisky – som giver prikken over “i´et”.
Ingredienser:
100ml Big Peat Islay Malt Scotch Whisky
300ml Tomat ketchup
20ml Æblecidereddike
50g Mørk rørsukker
50ml Mørk Soya sovs
1 lille løg, finthakket
4 knuste hvidløg
1 rød chilli, finthakket
1 teské røget paprika
Salt og peber, olivenolie
Sådan gør du:
Find et Glencain glas og hæld 5 cl. Big Peat whisky op, smag og nyd de gyldne dråber med røgede smag – så er vi ligesom igang.
Steg finthakket løg, hvidløg, chilli, olivenolie og sukker på panden. Tilsæt derefter soya, ketchup , æblecidereddike og Big Peat whisky. Krydres med salt, peber og paprika. Lad simre i 15 minutter så alle ingredienser bindes sammen. Køl af – Brug som dip eller marinade til din burger, kylling. God fornøjelse med Big Peat BBQ opskriften.