Få opskriften på Big Peat BBQ marinaden her

Big Peat BBQ Marinade til din burger

BIG PEAT’S BBQ SAUCE

Hvis du ønsker den helt perfekt BBQ sovs til din burger eller barbeque mad, så følg denne opskrift med Big Peat Whisky – som giver prikken over “i´et”.

Ingredienser:
100ml Big Peat Islay Malt Scotch Whisky
300ml Tomat ketchup
20ml Æblecidereddike
50g Mørk rørsukker
50ml Mørk Soya sovs
1 lille løg, finthakket
4 knuste hvidløg
1 rød chilli, finthakket
1 teské røget paprika
Salt og peber, olivenolie

Sådan gør du:

Find et Glencain glas og hæld 5 cl. Big Peat whisky op, smag og nyd de gyldne dråber med røgede smag – så er vi ligesom igang.

Steg finthakket løg, hvidløg, chilli, olivenolie og sukker på panden. Tilsæt derefter soya, ketchup , æblecidereddike og Big Peat whisky. Krydres med salt, peber og paprika. Lad simre i 15 minutter så alle ingredienser bindes sammen. Køl af – Brug som dip eller marinade til din burger, kylling. God fornøjelse med Big Peat BBQ opskriften.

Barbeque opskriften til whiskyelskeren! - Big Peat BBQ marianden. #BigPeat #BBQ #Whiskydk

Om Douglas Laing:

Douglas Laing & Co. blev stiftet i 1948 af Douglas Morton Verindor Laing (født 1912) som primært var indenfor shippingbranchen – Første generation, Fred Douglas Laing født i 1912 og døde i 1984, bare 72 år gammel. Han byggede firmaet op fra scratch og sørgede for, at begge sønnerne blev oplært i branchen.

Sønnerne som udgør anden generation af whiskykøbmænd hedder Fred & Stewart Laing og drev i mange år firmaet sammen og frigav mange lækre aftapninger i forskellige serier, herunder Old Malt Cask, Provenance, The Premier Barrel i 2013 splittet de firmaet op og Fred Laing har taget tredje generation med i firmaet, Cara Laing. Fred´s bror Stewart Laing startede firmaet Hunter Laing sammen med sine to sønner Scott og Andrew.

Whisky.dk produkter i dette indlæg

Big Peat Whisky

Big Peat Platinium Edt.

Big Peat The Gold Edition