Det store spørgsmål - med eller uden is i din Whiskey

𝐁𝐫𝐮𝐠𝐞𝐫 𝐝𝐮 𝐢𝐬terninger 𝐢 𝐝𝐢𝐧 𝐰𝐡𝐢𝐬𝐤𝐞𝐲?
 
Et enkelt spørgsmål, som kan sætte sindene i kog.
Vi anbefale, at man drikker sin whiskey som man bedst kan lide den – dvs. eksperimentere gerne med og uden is, måske et par dråber vand eller fx. med Ginger ale – mulighederne er mange, så spring bare ud i det. Skriv gerne din mening om det store spørgsmål i kommentarfeltet herunder.
 
Man kunne starte med Egan’s Fortitude – en speciel single malt, lagret udelukkende på PX Fade for at skabe en fuld aromatisk Whiskey med en stærk indflydelse af Sherry.
 
Specielt lavet til at fejre Egan’s oprindelse band til international handel, ved ar importere store mængder Sherry, Port og Rom til Irland fra det 19. Århundrede. Aromaerne er en kompleks Whiskey med tunge røde Sherry-, honning- og rosinnoter med en antydning af marcipan.
 
Lige nu er den på tilbud til 399,- så giv dig selv en dejlig smagsoplevelse
 
 

Om Egans whiskey:

Egan’s Irish Whiskey er familieejet og drevet siden 1852, da en af Irlands førende spritforhandlere, P. & H. Egan Limited, udviklede en omfattende Whiskeyhandel samt importerede Sherry, Port og Rom fra hele verden. Seks generationer senere fortsætter Egan’s deres forfædres ånd, ved at lave innovative premium single malt og single grain Whiskey.

De seneste udgivelser, Legacy Reserve II og Centenary blev frigivet I 2019, og kom med I Egan’s højt tildelte repertoire af premium irske Whiskeyer, inklusiv den originale 15 årige Legacy Reserve I, sammen med Fortitude, Vintage Grain og Egan’s 10 årige single malt.

Whisky.dk produkter i dette indlæg

Egans Fortitude PX

Egans Legacy Reserve I 15 år

Glencairn whiskyglas

Egan’s Legacy Reserve II (kr. 1599,-), Begrænset til 1.000 flasker over hele verden,

– er en sjælden single malt, der har lagrer i 16 år på brugte amerikanske borbon fade, hvorefter den afsluttes på Banyuls fade, (Banyul vin: – en fransk vin fremstillet af gamle vinstokke på skråningerne af de katalanske pyrenæer.) Aromaerne kan prale med chokoladetoner med en sød og frugtagtig gane. Smagen er lang med toner af aprikos, tørrede figner og nærmest cremet i sin smag.