Cloudy Lochan med Fary Lochan

En særlig whisky oplevelse når “Sommer” møder abrikos/hasselnød og et strejf af citronskal. 

Ingredienser:

Fremgangsmåde:

Bland whisky, sirup og citronsaft i glasset.

Tilsæt derefter isterninger og bland let ved omrøring.

Slut af med at knække citronskallen over drikken, for at frigive olierne. Derefter smøres skallen rund på kanten af glasset og lægges til sidst i glasset for garnish

Om Fary Lochan:

FARY LOCHAN DESTILLERI A/S blev etableret i 2009. De er et af verdens mindste destillerier, og de producerer kun en relativ lille mængde whisky hvert år. Til gengæld er den af allerhøjeste kvalitet, og de går ikke på kompromis! Alt er håndlavet udfra traditionelle skotske traditioner.

Kedlerne er specialdesignet i Skotland til at give deres whisky præcis den smag, de ønsker – hver gang. Og deres smag er ganske unik, da de som de eneste i verden bruger friske brændenælder, når de ryger vores malt.

Deres whisky kommer i fire varianter. De kalder dem ”de 4 årstider”. Smagen er rund og blød i alle varianter – også dem med røg. Og de står 100% inde for smag, kvalitet og den gode historie. Derudover laver de også masser af snaps, likører og andre spændende produkter

Whisky.dk produkter i denne opskrift

Fary Lochan "Sommer"

Abrikos Sirup

Hasselnød Sirup