Colada Crusher med Bacoo Rom​

En forfriskende og lækker cocktail med Bacoo rom fra den Dominikanske Republik.

Ingredienser:

Fremgangsmåde:

Shake alle ingredienserne sammen og hæl det derefter ned i et Tiki krus med isterninger. Garnish med en skive ananas, kirsebær og en paraply.

Find andre opskrifter med rom her.

Eksotisk cocktail med Bacoo rom fra den Dominikanske Republik. #Bacoo #Whiskydk

Colada Crusher med Bacoo Rom​​ Tweet

Om Bacoo Rum:

Bacoo Rum stammer fra den Dominikanske Republik og har en genkendelig kvalitet, konsistens og karakter af den smukke ø Dominikanske Republik.

Navnet Bacoo (BAH-KU) siges at være en ondskabsfuld mytologisk ånd, som ofte hævdes at være fundet i Caribien i tomme korkede romflasker, som flyder rundt i det Caribiske Hav med magiske kræfter. 
Bacoo ligner meget en leprechaun fra Celtic Mythology. Det er en dværglignende karakter, som belønner sin ejer med ønsker og kan genkendes af dens karakteristiske store øjne, lange arme og ben. Bacoo lever af bananer og mælk.  Navnet på denne ond afviger og / eller fremtrædelser af ondskabsfulde folklorekarakterer blandt forskellige kulturer og hedder blandet andet også Aladdins ”lampens genie”, som de fleste nok kender.

Whisky.dk produkter i denne opskrift

Lopez
Kokoscreme

1883
Lime Juice

Bacoo rom med Tika krus