Vorosé - Sommerens Cocktail

Vorosé: Gør sommeren lidt mere sommerlig.

Vodka Bornholm (Róse Edition) er lavet af Bornholmsk økologiske hvede. Rósen har en smuk rubinrød farve, en elegant aroma, samt en frugtig smag med masser af bærnoter. Du kan nyde den rent med is eller mixe den med Fentimans rose lemonade for at få smagen af sommer; Vorosé. 

Ingredienser 

 Sådan gør du:

Nyd Vorosé: En ægte dansk sommercocktail med en frugtelig smag sammensat af sommerlige bærnoter. En lækker blanding af Vodka Bornholm og Fentimans. Pyntet med friske bær. Vodka Bornholm er lavet af økologisk hvede og får sin afrundede smag fra lagring på mere end 2 milliarder år gammel bornholmsk granit. #VodkaBornholm #Vorosé #Whiskydk

Om Bornholm Spirits 

Bornholm Spirit startede for 6 år siden med en chili snaps. I dag tilbyder den bornholmske producent ikke kun snaps, men over 30 forskellige varianter, såsom deres økologiske Vodka Rosé, der er helt perfekt til sommerens varme aftner på terrassen.

Bornholm Spirits har stor fokus på at skabe unikke og velsmagende produkter såsom snaps, vodka og andre former for spiritus. Alt produceres med kærlighed, nysgerrighed og dedikation på baggrund af gode råvarer og superblødt, krystalklart bornholmsk vand, som har lagret på mineralholdig klippegrund i milliarder af år, hvilket er med til at give spiritussen en endnu mere afbalanceret smag. 

Whisky.dk produkter i denne opskrift

Luigi Elixir D.O.F. Krystalglas 38 cl

Vodka Bornholm Økologisk Rosé Edition

Isterningbakke/form i blå silikone med 15