Bloody Mary cocktail - Prøv denne version med gin

Bloody Mary cocktail - Husk bladselleri

Den perfekte Bloody Mary

Lær at lave den perfekt Bloody Mary – Optimeret med ny gin fra Italien.  Hos Whisky.dk har vi den holdning, jo bedre produkter der bruges, jo bedre drink opnår man.

Ingredienser

Bemærk at både Worcestershire Sauce, samt Tabasco er i ml og ikke cl. Dvs. ca. 3-5 dråber.

Få opskriften på den nye version af Bloody Mary med Poli Marconi Gin, samt den rigtige Worcestershire Sauce - Lea & Perrins. Den originale sauce fra byen Worcester

Fremgangsmåde

Hæld alle ingredienser i en shaker med is og ryst meget forsigtigt i 5 sekunder. Se vores Cocktail sæt her – perfekt til hjemmebaren

Alle har et forhold til Bloody Mary cocktailen – enten elsker man den, eller hader den. Hvis den bliver sammensat korrekt, er den perfekt til dagen efter en bytur, som supplement til morgenbuffeten, umami fra tomatjuicen og  alkoholen fra den italienske gin giver en perfekt sammensætning. Oprindelse kan dateres tilbage til Paris i begyndelsen af 1920’erne, hvor den fik navnet “en balje af blod”, senere er den også blevet kaldt “Red Snapper”, men de fleste kender den som “Bloody Mary” mixet med vodka.

Whisky.dk produkter i denne opskrift

Poli Marconi 42 Gin fra Italien

Tomat Juice Bloody Mary Mix

Flotte Riedel Spey Glas med 2 stk