Sloeberry Fizz Cocktail med Sloengin fra Elephant Gin

Sloeberry fizz cocktailen med Elephant Sloegin
Sloe Fizz drink fra Elephant Gin
En syrlig, sød og cremet sour med Elephant sloe Gin og tranebærsaft. Skaber en bittersød symfoni af slåenbær, enebær og tranebær, der balanceres af cremede æggehvider. Vi kan godt lide at toppe drinken op med 1 del almindelig Elephant Gin for smagens skyld

Ingredienser:

Fremgangsmåde:

Sådan gør du:
Sloengin, citronsaft, tranebærsaft og æggehvide shakes uden is for at nedbryde proteinerne i æggehviden. Herefter shakes igen med is for at nedkøle drinken. Top op med danskvand og slut af med Elephant Gin
Serveres uden is eller pynt, men med hvidt skum på den sarte lyserøde cocktail. Mangler du barudstyr – så prøv denne sampak med Shaker, røreske, strainer m.m.

Oplev den lækre Sloeberry Fizz Cocktail, lavet med Elephant Sloe Gin #ElephantGin #Sloeberryfizz #whiskydk

Elephant Gin Cocktail opskrift Tweet

Om Elephant Gin:

Elephant Gin er prisvindende gin fra Tyskland. De står inde for spændende afrikanske smage, tysk kvalitets håndværk, innovativ produktion og socialt ansvar. Sjældne Afrikanske botanicals bliver nøje udvalgt og kombineret med klassiske botanicals for så at blive destilleret med lokalt kildevand tæt på Hamburg. Ideen til Elephant Gin projektet startede under en rejse til Afrika hvor de såkaldte Sundowners blev nydt efter en lang dag ude i ´The African Bush´.

Gin og elefanter er ikke den oplagte kombination, men skaberne bag Elephant Gin føler at vores generation har et ansvar for at støtte de vilde afrikanske natur. Derfor doneres der 15% af overskuddet for hver solgte flaske.

Whisky.dk produkter i denne opskrift

Elephant Sloe Gin

Citronpresser i metal

Riedel Spey 2 stk