Kongen af Danmark - Bornholmsk cocktail

Kongen af Danmark

Navnet Kongen af Danmark stammer angiveligt fra 1600-tallet, hvor Christian 5. fik ondt i halsen og blev ordineret anisolie. Anisolie smagte for kraftigt for kongen, så hans livlæge blandede anisolien i en sukkermasse med rødbedesaft, som kongen derved gerne spiste og blev rask. 

Manden bag den oprindelige opskrift til cocktailen Kongen af Danmark, er den innovative kok Casper Sobczyk.

Ingredienser: 

Navnet Kongen af Danmark stammer angiveligt fra 1600-tallet, hvor Christian 5. fik ondt i halsen og blev ordineret anisolie. Anisolie smagte for kraftigt for kongen, så hans livlæge blandede anisolien i en sukkermasse med rødbedesaft, som kongen derved gerne spiste og blev rask. Manden bag den oprindelige opskrift til cocktailen Kongen af Danmark, er den innovative kok Casper Sobczyk. #KongenAfDanmark #SnapsBornholm #Whiskydk

Om Snaps Bornholm:

Special Edition samler den danske sommer i en unik og sanselig smagsoplevelse, og får sin smukke lyserøde farve fra  solmodne rabarber. Denne søde snaps med et snert af stjerneanis kan drikkes som den er, blandes i desserter eller anvendes som en del af signaturcocktailen: Kongen af Danmark.

Serien Special Edition er udviklet i samarbejde med udvalgte nordiske kokke og bartendere, og er en moderne hyldest til den klassiske snaps. Med Special Edition har Bornholm Spirits skabt en økologisk snaps, som kan nydes af alle og som kan bruges i både mad og cocktails.

Whisky.dk produkter i denne opskrift

PLANTATION BLACK CASK ROM

SNAPS RABARBER & STJERNEANIS

MODO VANILJE SIRUP