Kongsgaards Gin opskrift "Dannebrog"

Prøv deres egen drinksopskrift, som de kalder “Dannebrog” som Kongsgaard-parret selv har udviklet. Hovedingrediensen er naturligvis deres egen gin.

Ingredienser

  • 50 ml Kongsgaard Gin
  • 30 ml Citronsaft
  • 30 ml IPA sirup*
  • 20 ml Aquafaba (kikærtelage, alternativ til æggehvider)
  • 5 stk friske Hindbær
  • Glas: Coupe

Fremgangsmåde

Shake + Cold/Dry shake
Is: Straight up

* IPA sirup. Opvarm IPA øl ved middel varme, indtil kulsyren er væk – skal ikke koge. Tilsæt 1:1 sukker til den varme øl, lad det opløse og sæt til afkøling.

Prøv og mix Kongsgaard Raw Gin med:

Fever Tree Aromatic
Garnish: Æble & Lauerbærblad

Fever tree Mediteranian
Garnish: Æble & Stjerneanis

Prøv også:
Cocktail Ske – perfekt til sikker levering af gin

Cocktail Sæt – alt til hjemmebaren

Her hos Whisky.dk er vi helt vilde med gin og tonic. Vi har derfor sammensat et stort udvalg af de bedste gin-mærker og tonicvand samt ikke mindst et eksklusivt udvalg af dansk gin. Vi vil gerne dele ud af vores store passion og kærlighed til gin og tonic, så læn dig tilbage og nyd vores gin og tonic-univers.

Gin kommer oprindeligt fra Holland og er en sammentrækning af det franske ord for enebær. Man startede i 1600-tallet med at blande alkohol med enebær, og det blev brugt mod nyresmerter. Dette spredte sig til England, og de engelske soldater fik smag for den. Ginen blev senere solgt på apoteket og benyttet mod plager. I dag er gin kendt som anvendelse i drinks såsom gin og tonic, dry Martini og Tom Collins.

Whisky.dk produkter i denne opskrift

Kongsgaard Gin

Fevertree Tonic

Riedel Spey 2 stk

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.