Ved Gråbrødretorv i København ligger Strøm Bar, der siden 2012 har trakteret deres gæster med såkaldte ”gourmetcocktails”, hvor mange af ingredienserne er hjemmelavede. Strøm har høstet stor anerkendelse fra både ind- og udland.
Her er en opskrift lavet til Sprit & Co. som er importøren af Hammer Gin
Ingredienser
- 4 cl Geranium Gin
- 8 cl tonic – Strøm bruger deres egen: Nordic Tonic Water fra Melzer
- 3 Campari-iskugler*
*Iskuglerne laves af 30% Campari og 70% vand. Der er forholdsvis meget sukker i Campari, hvorfor det ikke kan fryse i ren form. Væsken fryses i kugleforme af silikone. De kan bl.a. købes på Amazon, men efterhånden også mange andre steder.
Fremgangsmåde:
Hammer Tonic laves ved at hælde ginnen over de tre Campari-iskugler, hvorefter tonicen hældes forsigtigt over, så al kulsyren ikke forsvinder.
Find andre opskrifter med gin her