HAMMER TONIC STRØM

Ved Gråbrødretorv i København ligger Strøm Bar, der siden 2012 har trakteret deres gæster med såkaldte ”gourmetcocktails”, hvor mange af ingredienserne er hjemmelavede. Strøm har høstet stor anerkendelse fra både ind- og udland.
Her er en opskrift lavet til Sprit & Co. som er importøren af Hammer Gin

Ingredienser

  • 4 cl Geranium Gin
  • 8 cl tonic – Strøm bruger deres egen: Nordic Tonic Water fra Melzer
  • 3 Campari-iskugler*

*Iskuglerne laves af 30% Campari og 70% vand. Der er forholdsvis meget sukker i Campari, hvorfor det ikke kan fryse i ren form. Væsken fryses i kugleforme af silikone. De kan bl.a. købes på Amazon, men efterhånden også mange andre steder.

Fremgangsmåde:

Hammer Tonic laves ved at hælde ginnen over de tre Campari-iskugler, hvorefter tonicen hældes forsigtigt over, så al kulsyren ikke forsvinder.

Find andre opskrifter med gin her

Om Geranium Gin:

Super lækkert produkt opfundet af Henrik Hammer (Læs mere om personen bag her). Indeholder 10 forskellige ingredienser bl.a. æteriske olier udvundet af geranium planten. Anis i duften. Det er ikke uden grund, at produkterne fra Hammer& Son løbende høster priser i ind- og udland. Udtrykkene i deres produkter er vidt forskellige, men de forenes af den umådeligt høje kvalitet og uforlignelige balance.

Whisky.dk produkter i denne opskrift

Geranium Gin

Campari Bitter

Riedel Spey Double 2 stk

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.