LIDKOEB EASTSIDE Cocktail med KEW Gin

I 2012 vurderede folkene bag cocktailbaren Ruby, at man på Vesterbro manglede en ordentlig cocktailbar. Tiden har siden vist, at de havde ret; Lidkoeb har været en bragende succes, siden de åbnede, og de har her lavet en forfriskende sommerdrink med deres favoritgin.

Indredienser

Fremgangsmåde

Alle ingredienser shakes med is og sies over i et coupé-glas.
Garner med en sammenrullet agurkeskive og mynte.

Find andre opskrifter med gin her

Om KEW Gin:

London Distillery Company producerer en særlig gin i samarbejde med The Royal Botanic Gardens: KEW Royal Organic Gin. Denne gin produceres bl.a. med brug af økologiske urter fra Kew Gardens i London, og det har tilsyneladende været svært at begrænse sig, da man først fik adgang til den botaniske have. Ginnen rummer hele 44 botanicals, hvoraf 27 stammer fra Kew Gardens.

The London Distillery Company i Bermondsey i London producerer Dodd’s og Kew Organic gin, der begge er innovative og nyskabende brands i både udtryk og produktion. The London Distillery Company blev etableret med en ambition om at bringe whiskyproduktion tilbage til London efter byens sidste whiskydestilleri lukkede for mere end et århundrede siden. Den ambition lever stadig, og mens whiskyen modner i fadene produceres gin, der hædrer en ingeniør fra 1800-tallet: Ralph Dodd. Dodd forsøgte i 1807 at etablere et destilleri, der skulle producere kvalitetsspiritus til et folk, der måtte stille deres tørst ved tvivlsomme – undertiden dødbringende – drikke. Missionen lykkedes aldrig, hvorfor holdet bag The London Distillery Company besluttede sig for at fuldende missionen ved at producere Dodd’s, Kew og den whisky, vi altså må vente på. Der ligger ekstremt mange eksperimenter bag alle produkterne – både traditionelle og mere innovative. Fx er der arbejdet ganske intensivt med gærstrenge, men man har også afsøgt de muligheder, som moderne teknologi har gjort mulige. Det gælder fx brugen af rotationsfordampning.

Whisky.dk produkter i denne opskrift

KEW Organic Gin

1883 Cane Sugar sukkersirup

Riedel Spey Double 2 stk

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.