Banks Rum Punch Bowle cocktail

Den perfekte Cocktail – Banks Rum Punch Bowle – ca. 14 serveringer

Ingredienser

Fremgangsmåde

Dagen før:

Oleo-Saccharum:
150 gram hvid sukker
6 citroner – Skralden og saften bruges

Kom ingredienserne i et lufttæt glas og lad stå natten over. Tilsæt derefter citronsaften (Ca. 180 ml) og ryst glasset, så indholdet blandes til limonade.

Lav en stor isblok
Tag en mellemstor blød firkantet plastickasse og fyld med vand, derefter kommes denne i fryseren (Tjek at indholdet kan være i din Punch skål) . Når Rom Punchen skal laves kommes den store isklump ned i skålen, den store isterning forhindre at indholdet bliver vandet ned.

På dagen:

Rum Punch
Kom isblokken i skålen
Tilsæt Oleo-Saccharum (Limonaden) igennem en sigte.
Tilsæt Banks Premium Golden Rum
Tilsæt 1 liter kold vand
Tilsæt revet Muskatnød

Ekstra tip:
Tilsæt forskellige slags frugter, fx. appelsinskiver, jordbær, ananas. Nøjes med 500 ml vand og tilsæt 500 ml. appelsinjuice, alternativt champagne

Banks Rum Punch er herefter klar. Severes i et Riedel Glas – gerne afkølet på forhånd.

Garnish – Limebåde og jordbærskiver, Ananas

Find andre opskrifter med Rom her

Husk det rigtige udstyr, gør forskellen – se vores Cocktailsæt her

Whisky.dk produkter i denne opskrift

Banks Premium Golden Rum

Banks 5 år Hvid Rom

Økologisk Citron 3 stk

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.