Sierra Tequila Gold shot

Shots behøver ikke altid være lige kedeligt at drikke. Sierra Tequila Gold er en variation af den klassiske Sierra Tequila shot hvor man anvender salt og citron. 

Ingredienser

Fremgangsmåde

Server tequila-shottet med en skive appelsin drysset med kanel

Prøv eventuel Tequila Slammer Shot 

 

Om Los Tre Tonos Tequila

Tequilaen fra Los Tres Tonos hedder Reposado og er produceret af 100% blå agave, som er blevet plantet og høstet hos Tequila Selecto de Amatitan og herefter lagret på amerikanske bourbonfade i minumum seks måneder. Flasken er specialdesignet til at markere den finesse og kvalitet, denne tequila er rundet af.

Whisky.dk har her en traditionsrig og stolt Tequila, der er den eneste røgede Tequila i branchen! 

Reposado ligger 6 mdr. i bourbon-fade og minder om en røget whisky malt, hvilket kendetegner det lavland, hvor den er produceret. Rødlig, røget, relativ tør men fin afbalancert med et første indtryk af honningnoter. Et perfekt alternativ til Single-malt whiskyelskere. Et komplekst resultat med sød krydret og exotisk træsmag. Forestil dig maskulinitet og traditioner forfinet af en stræben efter det unikke i det ægte… Så ved du nu, hvad Los Tres Toños er vokset op med. (man kan næsten se det på den detaljerede flaske med det robuste udseende

Whisky.dk produkter i denne opskrift

Los Tre Tonos Tequila

Økologisk Appelsin 3 stk

Riedel Spey 2 stk