Njord "Slow Sloe" Gin Fizz Cocktail

Lav den perfekte Njord “Slow Sloe” Gin Fizz cocktail. En Fantastisk og let drink, som smager super godt. Perfekt til en varm sommeraften eller en hyggelig weekend med veninderne/vennerne. 

Ingredienser

Fremgangsmåde

Sloe gin, citronsaft og sukkerlage shakes (ved hjælp af et cocktailsæt) med is og straines op i et Riedel Glas – gerne afkølet på forhånd. 

Fyld resten af glasset med danskvand og drinken er klar.
Garnish – Citronskal. (Benyt den traditionelle citronskal, der er vredet hen over glasset, så skallens bitre citrusolier frigives)

Find andre opskrifter med gin her

Om Njord:

NJORD DESTILLERET er et dansk destilleri med beliggenhed i Århus, som blev etableret i 2014 af Troels Præst Andersen og Lars Toke Graugaard. Makkerparret har altid haft en passion for  forfinelse af og fordybelse i produktionen af gin med afsæt i dansk natur som bl.a. havtorn, blåbær, gran og lyngblomst og mange andre smagsgivere.

Aarhusianske destilleri er generelt kendt for at være eksperimenterende i deres destillering af gin. Mængden af ingredienser og urter på deres lokation er beundringsværdig, og antallet af forskellige testvariationer overstiger, hvad man kan forvente fra et dansk destilleri. Det kan uden tvivl siges, at deres legende og udfordrende tilgang til gin er inspirerende – og det er derfor, de finder frem til så mange spændende smagsindtryk.

Whisky.dk produkter i denne opskrift

Njord Slow Sloe Gin

Rørsukker

Riedel Spey 2 stk

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.