Lyres Grande Pistolero Mocktail - Alkoholfri

Foto Kredirtering Dansk Bartender Laug Lux Koncern
Foto Kreditering: Dansk Bartender Laug / Lux Koncern

MOCKTAIL VINDEREN ER FUNDET! Til lykke til Damiano Pezzi, NIMB med guldet for sin Fantastiske Grande pistolero! Find de bedste Mocktails opskrifter med Lyres #Lyresspritco #Mocktails #makeitalyres #whiskydk

Lyres Non-Alcoholic Spirits Tweet

Til lykke til Damiano Pezzi, NIMB med guldet for sin Fantastiske Grande pistolero!

Damiano Pezzi vandt guld ved årets årets største mixerevent afholdt af Dansk Bartender laug på Food Expo 2022. “Grande pistolero” havde Damiano selv udviklet med Lyre’s Amaretti som hovedingrediens.

Dansk Bartender Laug afholdt DM i mocktail ved årets Food Expo 2022. Lyre’s var hovedsponsor og derfor fik bartenderne muligheden for at teste Lyre’s i udviklingen af deres prisvindende mocktails. Og resultaterne talte for sig selv: Verdens mest prisvinde alkoholfrie spiritusbrand var hovedingrediensen i alle de vindene mocktails. 

Brian Holm Anthonsen, Administrerende direktør, SOS: Samarbejdet med bartenderne har været enestående og deres bud på fremtidens drinks er alle sammen fantastiske. Den unikke forståelse for Danskernes smag og hvilke kombinationer der er bedst til det danske publikum finder man kun i Danmark.

Jeg er særligt glad for at se hvor mange af vores varianter der kom i spil i de alkoholfrie mocktails.

 

Lyre’s sortiment replikerer klassikernes smag, intensitet, aroma og udseende. Det betyder, at det er enkelt at skifte mellem en fuld styrke eller en lav eller alkoholfri drink. Man får ganske enkelt muligheden for at tilbyde virgin versioner af alle de klassiske drinks og cocktails.

Over 3 år blev brugt på udvikling, hvor man arbejdede med et af verdens førende fødevare-udviklingsfirmaer og med hjælp fra et bibliotek med over 6.000 ekstrakter, essenser og destillater. Trin for trin blev Lyre’s rådgivet af den anerkendte sommelier og nu Lyre’s Global Flavor Architect David Murphy. Han skabte en række varianter, der krævede over 100 versioneringer og opdateringer, før man nåede frem til den topkvalitet Lyres er. Døm selv

 

Whisky.dk produkter i denne opskrift

Lyres White Cane Spirit

Monin Sukkerrørsirup

Riedel Highball Glas