Lyres Mojito Mocktail - Alkoholfri

Find de bedste Mocktails opskrifter med Lyres fantastiske alkoholfire produkter her. #Lyresspritco #Mocktails #makeitalyres #whiskydk

Lyres Non-Alcoholic Spirits Tweet

Lyres White Cane Spirit, blandet op med danskvand, et strejf af sukkersirup og toppet med friske mynteblade – En ægte Mojito helt uden alkohol.

Ingredienser:

Fremgangsmåde: 

Tilsæt alle ingredienserne i glasset.  Fyld med friske isterninger, rør rundt, tilsæt sodavand og  top op med en skive lime og friske mynteblade som garnish. Server cocktailen straks, mens den er kold og frisk! 

Find andre opskrifter på alkoholfrie cocktails her

Har du brug for barudstyr?? – Så se vores udvalg her

 

Lyre’s sortiment replikerer klassikernes smag, intensitet, aroma og udseende. Det betyder, at det er enkelt at skifte mellem en fuld styrke eller en lav eller alkoholfri drink. Man får ganske enkelt muligheden for at tilbyde virgin versioner af alle de klassiske drinks og cocktails.

Over 3 år blev brugt på udvikling, hvor man arbejdede med et af verdens førende fødevare-udviklingsfirmaer og med hjælp fra et bibliotek med over 6.000 ekstrakter, essenser og destillater. Trin for trin blev Lyre’s rådgivet af den anerkendte sommelier og nu Lyre’s Global Flavor Architect David Murphy. Han skabte en række varianter, der krævede over 100 versioneringer og opdateringer, før man nåede frem til den topkvalitet Lyres er. Døm selv

 

Whisky.dk produkter i denne opskrift

Lyres White Cane Spirit

Monin Sukkerrørsirup

Riedel Highball Glas