Nyd Sommeren med Mad March Hare Mule Cocktail

Mad March Hare Irish Poitin Premium Small Batch Irish Potcheen

Mad March Hare Poitin er med i familien af Poitín {potcheen}, som er verdens første destillerede drik. De tidligste optegnelser går tilbage til år 584. Irsk whisky er en direkte efterkommer. Faktisk kan al whisky, og alle destillerede drikkevarer spores tilbage til Poitín fremstillingen i Irland for 14 århundreder siden. Nyd din Mad March Hare Irish Poitin Premium Small Batch Irish Potcheen på 40% med vennerne.

Destilleri: Mad March Hare Irish Poitin
Type: Small Batch Irish Oak Potcheen Not Whiskey
Alc. styrke: 40 % & 70 cl.
Lækker irsk Mad March Hare Poitin – perfekt i cocktails, prøv med Ginger Beer og Angostura Bitter, samt en skrive limefrugt. Woow

Ingredienser

Fremgangsmåde

1. Sæt et glas i køleskabet et par timer før brug, og tag ud inden servering
2. Tilsæt 4 cl Mad March Hare Poitin i koppen 

3. Tilsæt et par dash af Angostura Bitter

3. Top op med isterninger og Ginger Beer
4. Skær en limebåd og læg i koppen

Kan også serveres i et Riedel Glas – gerne afkølet på forhånd.

Husk det rigtige udstyr, gør forskellen – se vores Cocktailsæt her

Om Mad March Hare Poitin

Tradition, håndværk og kulturarv er udnyttet til at indfange 1500 års ekspertise i denne famøse drik. Premium Irish Poitín er omhyggeligt lavet ud fra en gammel Poitin opskrift baseret på de fineste irske sukkerroer og maltet byg. Destilleret og lagret i nye irske egefade. Resultatet er en glat, men nuanceret blanding af maltet byg sødme og ristet træ. Bouqueten er let med et fint strejf af Riesling. Eg, bærfrugt, stikkelsbær og solbær fornemmes.

Smagen er cremet og fyldig. Strejf af kærlighedsfrugt og antydninger af friskkværnet peber, tørrede frugter, vanilje og røget eg, giver tilsammen en meget fyldig, aromatiseret Poitín. Eftersmagen har god længde, med varme og en sød og let saltet, men krydret afslutning af tørret frugt og bær toner.

”Sipping” & ”Shooting”
Mad March Hare Irish Poitin Premium Small Batch Irish Potcheen Irland 40% kan nydes on ice eller som shot. Behandl Poitín som en whisky, der er det tætteste på Poitín. Den har en sød men kompleks smag, der klinger godt hos alle, der værdsætter god spiritus.

Mixing
Poitín tilføjer en kompleksitet til enhver blandet drink. Den fyldige smag besidder sine egne karakteristika og tilføjer et ekstra lag af kompleksitet.

Cocktails
Poitin er perfekt til Cocktails, så vær ikke bange for at ruske op i tingene. F.eks. æble, ingefær, kanel og endda karamel fremhæver smagen af Poitín.

Whisky.dk produkter i denne opskrift

Mad March Hare Poitin

Angostura Bitter

Riedel Spey 2 stk

Hvad syntes du om denne opskrift?
5/5
Facebook
Twitter
LinkedIn