Negroni cocktail

Den perfekte Negroni
Den italienske Negroni, der for os står som en af de sværeste cocktails at mestre. Kampen står hvergang med at finde den helt rigtige balance mellem negroni’ens tre komponenter: gin, Campari og den søde vermouth. Lige dele af hver. For meget vermouth gør cocktailen for sød. Frem for alt en kraftig gin anbefales. For meget Campari gør cocktailen for bitter.

Ingredienser

Lær at lave den perfekte Negroni med Poli Marcroni 46 Gin . Få opskriften hos blog.whisky.dk

Cocktail Negroni med Marcroni Tweet

Fremgangsmåde

Mix alle ingredienserne sammen i et glas og tilføj til sidst garnish (Benyt en limeskal, der er vredet hen over glasset, så skallens bitre citrusolier frigives)

Husk det rigtige udstyr, gør forskellen – se vores Cocktailsæt her – Find andre opskrifter med gin her

Kort om JACOPO POLI

Poli laver Italiens bedste Grappa, men nu har de også fantastisk gin i sortiment. Poli blev grundlagt i 1898 nær Bassano Del Grappa med en ambition om at lave Italiens bedste Grappa – hvilket må siges at være lykkes. Distilleriet er stadig i familien Polis eje med Jacopo Poli Jr. i spidsen. Poli har indgået et samarbejde med ikonet, Sassicaia, hvor de i fællesskab har skabt ”Grappa di Sassicaia”, der udelukkende er lavet på basis af presserester af druer anvendt til Sassicaia.

Innovation på alle planer

Jacopo hviler aldrig på laurbærrene, ud over de mere traditionelle grappaer, så søger Jacopo hele tiden efter den perfekte grappa. Således raffineres grappa produktionen konstant med lancering af nye og bedre grappaer hvert år på familiens topmoderne state-of-the-art destilleri. Poli laver også likør, brandy og frugtbrændevine. Det fælles kendetegn for alle Polis produkter er den meget store renhed og typicitet i den enkelte grappa.

Se video herunder med en alternativ version af Negroni

Whisky.dk produkter i denne opskrift

Martini Vermouth

Campari Bitter fra Italien

Poli Marcroni 46 Gin