Få smagen af kage i den nye Glenmorangie A tale of Cake

Ny Glenmorangie A tale of Cake - Private edition whisky

For noget tid siden gik det op for Dr Bill Lumsden, at mange af de lykkelige minder i hans liv, var forbundet med kage – lige fra den “pinepple upside down” kage, som hans datter bagte til hans fødselsdag til de hyggelige stunder i køkkenet med sin bedstemor. Derfor skabte han denne whisky – for at fange det magiske ved kage i en Glenmorangie whisky. Og derfor er denne Glenmorangie Single Malt afsluttet i de fineste Tokaji dessertvin fade. Væsken er en rig kobber, men smagen er ren technicolor – fyldig, sød og kompleks med lag af honning, hvid chokolade, frugt og et lille hint af mynte. Som du måske havde gættet, smager den fantastisk med et rigtigt stykke kage til.

Næse: Kompleks, rig og alsidig med en eksplosion af passionsfrugt og mango. Mere saltede noter som friskbagt brød, eg og en karakteristisk mineralitet viser sig og er fulgt af mere klassiske Glenmorangie noter som honning, vanilje og mandel.

Smag: Fornemmelsen i munden er overraskende fyldig og syrlig på samme tid og fører til en eksplosion af søde smage – honning, hvid chokolade, abrikos, mandel, vanille og pære. Alt dettes balanceres af et hint af syrlig appelsin og menthol, begge klassiske Glenmorangie noter.

Finish: Den vedblivende eftersmag leder igen tankerne hen på en lækker kombination af honning, chokolade, mandler og pekannødder.

Få opskriften på Glenmorangie cocktailen "CakeTail" og historien bag Glenmorangie A tale of Cake #Glenmorangie #Whiskydk #GlenmorangiePrivateEdition

Glenmorangie A tale of Cake Whisky Tweet

Opskriften:

A Tale of Cake smager naturligvis fremragende med et rigtigt stykke kage til og derfor har Dr. Bill samarbejdet med Dominique Ansel om denne lancering. Dominique Ansel hyldes som New Yorks Willy Wonka. Han har en passion for at udforske nye smagsoplevelser og skabte for eksempel den
verdensberømte “Cronut” – en donut-croissant hybrid. Sammen har Dr. Bill og Dominique Ansel skabt den perfekt parring mellem kage og en Tale of Cake cocktail…. eller som de kalder det – en CakeTail.

INGREDIENSER:

5 cl Glenmorangie Tale of Cake
0,75 cl kokosvand
0,75 cl ananassirup
Et par dråber Peychaud’s bitters
En knivspids sort peber

METODE: Bland alle ingredienser i et mixer glas og si ned i et lowball glas med én stor isterning. Pynt med appelsin twist.

Whisky.dk produkter i dette indlæg

Glenmorangie A tale of cake

Peychauds Cocktail Bitters

Coco Lopez Kokoscream