Mød vores nye whiskyblogger - Luka Gottschalk

Om Luka Gottschalk

Jeg er 23 år gammel, og bor i Dianalund med min kæreste og hund, og arbejder som Skovhugger.

På trods af min spæde alder, har jeg en stor viden om især whisky, da det har været en stor passion for mig de seneste 5 år af mit liv. Jeg har deltaget i mange smagninger, og har en samling på ca. 50 flasker whisky. Der er whisky fra hele Skotlands regioner, samt en god håndfuld amerikansk whiskey. Mine favoritter ligger både i blandt gammeldags Speyside som Benromach, og hos Islay mastodonterne Ardbeg.
 
Jeg nyder at fortælle andre om min oplevelse, når jeg har æren af at nyde et glas whisky. Lige fra det første visuelle møde med farven og viskositeten, til den lækre afslutning på smagsløgene.

 

Slainte

Luka Gottschalk

Nyhed på Blog.whisky.dk - Mød vores nye whiskyblogger - Luka Gottschalk #whiskyblogger #Whiskydk