Mød vores nye whiskyblogger - Steven Kramme

Om Steven Kramme

Ny Whiskyblogger på Whisky.dk

 Mit navn er Steven Kramme. Jeg er en mand i sin bedste alder på bare 43 år. Til dagligt arbejder jeg som skolelærer. Men i min fritid nyder/nørder jeg whisky.

Mit whisky eventyr startede for 25 år siden, da jeg blev introduceret til min første whisky.

 Siden da er det blevet til en hel del whisky. I starten var det sødmefyldt og balanceret whisky som eks. Macallan og Balvenie, som var favoritterne. Senere kunne det ikke blive røget nok, og stort set alle Islay destillerierne er blevet testet. Idag er der ingen favoritter, bare whisky.

Så jeg glæder mig til at fortælle om whisky og alt hvad det kan, og måske kunne inspirere til den næste flaske, der skal ind i samlingen.

Sláinte – Steven

Nyhed på Blog.whisky.dk - Mød vores nye whiskyblogger - Steven Kramme #whiskyblogger #Whiskydk