Kamiki ny Blended Japansk Whisky

Ny Japansk whisky

Produktionen af Kamiki Whisky bliver beskyttet af Omiwa tempelpræster fra Nara, den første hovedstad i Japan. Omiwa er en af de ældste, eksisterende helligdomme i Japan, som er over 1000 år gammel, og som har beskyttet lokale alkoholproducenter siden.

Nara er tæt dækket af Yoshino Sugi skove (japansk cedertræ). Yoshino Sugi bruges til at bygge templer af, det bliver brændt i templerne til at berolige sindene og til at lagre lokal alkohol på. Kamiki lagres først i 3 år på egetræ og dernæst, ved hjælp af en unik teknik, på ikke-forkullede, lokale Yoshino Sugi for at fremelske den perfekte afrundede smag, en duft af sandeltræ og et pift af grøn te i finishen. Det er denne anden lagring, der gør Kamiki til: “THE FIRST WHISKY IN THE WORLD WITH JAPANESE CEDAR CASK FINISH”!

Navnet, Kamiki, er inspireret af bjerget, Miwa, som betyder Guds Bjerg, og som er beskyttet af Omiwa tempelpræsterne. KAMI betyder Gud og IKI betyder ånde, og navnet er blevet inspireret af de smukke briser fra Miwa.

Nyhed Kamiki Blended Japansk Whisky #JapanskWhisky #Kamiki #Whiskydk

Kamiki Blended Malt Whisky byder på en velbalanceret duft af lynghonning og sandeltræ, mens man mødes af sød karamel, japanske blommer med eg balanceret af tørv i smagen. Den afrundes flot med hints af toffee og en lang finish med et pift af grøn te.

Kamiki Blended Malt Whisky har vundet mange prestigefyldte priser, bl.a:

  • “90.5 Points” fra Jim Murray Whisky Bible 2020
  • “GULD” fra Roma Whisky Festival 2020
  • “SØLV” fra London Spirits Competition 2020
  • “SØLV” fra World Whisky Masters 2020

 

Kamiki SAKURA er en eksklusiv version af Kamiki Blended Malt Whisky, hvor whiskyen er lagret på Sakurafade (japansk kirsebærtræ) i den sidste fase efter at den er blevet lagret i Yoshino Sugi fade. Denne 2-delte Cask-finish bringer essensen af Yoshino Sugi (japansk cedertræ) og Sakura (japansk kirsebærtræ) frem i whiskyen med en særlig varmende træagtighed, milde krydderier før noter af sød kirsebær.

Kamiki Sakura dufter af kirsebærslik med modne bananer, kastanjer og kanel. Smagsløgene forkæles af træagtige noter, sandeltræ og milde krydderier før sød kirsebær. Den afsluttes på fineste vis med krydrede kirsebærnoter, som ledes over i en blomstret, forårsagtig afrunding.

Kamiki Sakura har vundet mange prestigefyldte priser, bl.a:

  • “91 Points” fra Ultimate Spirit Challenge 2020
  • “DOBBELT GULD” fra Cigar & Spirits Magazine Competition 2019
  • “GULD” fra China Wine and Spirits Awards 2019
  • “PLATINIUM” fra 2019 SIP Awards

“DOBBELT GULD” fra Women’s Wine & Spirit Awards 2019

 

Kamiki INTENSE er en eksklusiv version af Kamiki Blended Malt Whisky, hvor næsen i glasset mødes af stegt bananfritters med karamel og sesam. Disse dufte findes også i smagen, hvor man ligeledes får let-ristet hvidt brød, hints af krydret pære i rødvin og knust peber. Den afsluttes flot med noter af bananfritters, karamel og hvid peber.

Kamiki Intense har vundet mange prestigefyldte priser, bl.a:

  • “91 Points” fra Jim Murray Whisky Bible 2020
  • “Chairman’s Trophy” (bedste udmærkning) fra Ultimate Spirit Challenge 2019

“SØLV” fra Singapore World Spirits Competition 2019

Whisky.dk produkter i dette indlæg

Kamiki Sakura Whisky

Kamiki Intense Wood Whisky

Kamiki Blended Whisky