OLD CUBAN OPSKRIFT med Bacardi Ocho

Ingredienser:

FREMGANGSMÅDE:

“Klem let myntebladene for at løse de aromatiske stoffer i bladene, og smid dem i den lille del af din shaker.

Tilsæt rom, lime, sirup og bitter, og fyld den store del op med is. Saml din shaker og shake i 8-10 sekunder.

Brug din strain og tesi og doublestrain i et koldt coupetteglas. Top herefter med Martini Prosecco, og rør meget let rundt i glasset, gerne nedefra og op, så du får integreret begge væsker godt sammen. Pynt med et mynteblad eller en myntekvist inden du serverer. Velbekomme!”

Hos Whisky.dk har vi den holdning, jo bedre produkter der bruges, jo bedre drink opnår man.

Husk det rigtige udstyr, gør forskellen – se vores Cocktailsæt her

HISTORIE:
En af de nyeste cocktails, der i dag bliver omtalt som en klassisk cocktail. Den blev opfundet i 2004 af Audrey Saunders, ejer og stifter af den legendariske New York Cocktailbar Pegu Club, som er opkaldt efter den klassiske cocktail af samme navn. Hun er kendt som skaberen af flere moderne klassiskere, og hun stod i lære hos en af de mest inflydelsesrige bartendere i moderne tid, Dale Degroff. Det er ikke første gang hun har leget med formlen for Mojito, som hun indrømmer, var en stor indflydelse på skabelsen af hendes Old Cuban, og Dale Degroff selv har også kaldt den for en smuk kombination mellem Mojito og French 75 (gin, citron, sukker og champagne). Hun har også skabt den utroligt populære GinGin Mule (gin, lime, sukker, mynte, Ginger Beer)

Den oprindelige opskrift er baseret på Bacardi Ocho, som vi også bruger her. Hun valgte selv, at benytte Champagne, hvor vi har valgt at gå med den nye Martini Prosecco. Det er ens egen smag, men pas på med at vælge en mousserende vin, der er alt for sød, eller knastør.

Whisky.dk produkter i denne opskrift

Bacardi Ocho Rom

Angostura bitters

Martini Prosecco

1 kommentar til “OLD CUBAN OPSKRIFT med Bacardi Ocho”

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.