Nyhed fra Quevedo

Inspirerende portugisisk gin fra et familieejet destilleri, der anvender lokale ressourcer.

Familien Quecedo, har igennem flere generationer ejet marker og vingård, men faktisk var det først i 1991 at Quecedo var klar til at lancere sig som selvstændigt mærke efter flere års udbygning i 70’erne og 80’erne. I dag er destilleriet stadig familieejet og ligger i den lille by Sãn Joãn da Pesqueira i det nordøstlig Portugal, ved den smukke Douro-dal.

Inspirationen til at lave gin hos Quecedo kom fra de overvældige og berusende dufte, som den vilde natur Douro dalen afgiver i solens lys og varme, og man må sige at familiens valg om at være selvstændige har givet pote. Det kan specielt kan ses i den enestående Wild Herb & Orange Dry Gin og ikke mindst The Prime Edition Dry Gin.

Her benyttes de lokale ressource fra den nærliggende smukke Douro-dal, hvor både lokale enebær, mynte, citron, appelsin og rosmarin bliver håndplukke, og sat under Douro solens, hvorefter urterne suger varmen til sig.

Hvad er unikt?

Flaskernes label, som har fået navnet Vintage Illustration, er designet af ThinkBoldStudio. Men det mest specielle er, at flaskens label er trygt med selvlysende blæk, som viser en helt ny illustration i mørket. Denne nye illustration tilføjer en ny og mystisk historie til denne spændende gin serie.

Wild Herb & Orange Dry Gin 70 cl 40%

Denne gin har en utrolig flot og klar pink farve, som kommer fra vinhusets Pint Port, der er tilsat i ginnen og selvfølgelige de skønne botanicals, enebær, mynte, citron, citronverbena og rosmarin, som er indsamlet fra dalens fascinerende område.

The Prime Edition Dry Gin 70 cl 40%

The Prime Edition er den helt klare og rene gin, som selvfølgelig også er beriget med lokale urter, enebær, mynte, citron, citronverbena og rosmarin.

Whisky.dk produkter i denne artikel

The Prime Edition Dry Gin

Wild Herb & Orange Dry Gin

Fever-Tree Tonic Water