Rammstein Gin - nyhed til alle ginfans

Nyhed Rammstein Gin
 • Nyhed – Rammstein Gin – til alle Rammstein Fans

  Ramstein Gin – Nu kommer det ikoniske rockband Rammstein med en klassisk Dry Gin. Ginnen er fra ginnens mekka Storbritannien og indholder fantastiske citrusnoter. Rammstein Gin er en klassisk aromatisk Dry Gin, som tilbyder en livlig blanding af botanicals, herunder enebær, koriander, angelicarod og citronskal. Rammstein Gin kan nydes ren eller med en Fevertree Tonicvand, samt en skive citronskal, vredet hen over kanten.

  Duft: Typiske noter af enebær og korianderfrø, efterfulgt af saftige citrusnoter, der minder om lemoncurd og blomsternoter.
  Smag: Meget klassisk på ganen med et strejf af citrusaromaer. Sød og mild finish.

  • Navn: Rammstein Gin
  • Botanicals: enebær, koriander, angelicarod og citronskal
  • Land: England
  • Type: Engelsk Dry Gin
  • Alc. styrke: 40% og 70 cl.
  • Anbefalet Tonicvand: Fevertree
  • Anbefalet Garnish: Citronskal, vredet hen over glasset

Ingen “Feuer frei!” spiritus, men bestemt en “Ohne dich kann ich nicht sein” gin. Med sine 40% er den let-drikkelig og det perfekte grundlag for en forfriskende G&T #RammsteinGin #Rammstein #RammsteinFans

Her hos Whisky.dk er vi helt vilde med gin og tonic. Vi har derfor sammensat et stort udvalg af de bedste gin-mærker og tonicvand samt ikke mindst et eksklusivt udvalg af dansk gin. Vi vil gerne dele ud af vores store passion og kærlighed til gin og tonic, så læn dig tilbage og nyd vores gin og tonic-univers.

Gin kommer oprindeligt fra Holland og er en sammentrækning af det franske ord for enebær. Man startede i 1600-tallet med at blande alkohol med enebær, og det blev brugt mod nyresmerter. Dette spredte sig til England, og de engelske soldater fik smag for den. Ginen blev senere solgt på apoteket og benyttet mod plager. I dag er gin kendt som anvendelse i drinks såsom gin og tonic, dry Martini og Tom Collins.

Bliv medlem af Facebook gruppen Ginforum Danmark

Whisky.dk produkter i denne opskrift

Rammstein Gin

Fevertree Tonic

Riedel Spey 2 stk