BLACKBERRY BRAMBLE med Fruko Shulz

Sådan laver du Blackberry Bramble cocktail med Fruko Schulz. Fantastisk cocktailklassiker, som er super let at lave og så smager den helt vidunderligt. Denne cocktail kan drikkes hele året rund, både ved festlige højtider eller ved de rolige weekendsaftener.  

Ingredienser

Fremgangsmåde

Gin, citronsaft, sukkersirup og isterninger shakes hårdt.

Herefter straines indholdet fra shakeren over i et glas med isterninger.

Top først glasset op med danskvand og derefter Fruko Schulz Blackberry, som gerne skulle lægge sig pænt på toppen og langsomt synke til bunds. Anvend friske brombær som garnish. Velbekomme!

Mangler du barudstyr – så prøv denne sampak med Shaker, røreske, strainer m.m.

Om Fruko-Schulz

Fruko-Schulz er en af de største producenter af stærke alkoholiske likører og drikkevarer i Tjekkiet.
Virksomhedens historie starter helt tilbage i 1898, da entreprenøren Moritz Schuls for første gang åbnede en spiritusfabrik med speciale i likør og dessertvin, i byen Austro i Ungarn.

Den lille specialvirksomhed med kun 30 ansatte, voksede sig større og større, og sortimentet af produkterne blev udvidet efter årene.
Under 2. Verdenskrig overtog staten fabrikken og fortsatte med at producerer og sælge dessertvin og frugtsirup og i 1993 blev fabrikken returneret til Moritz Schulz efterfølgere, som fik restaureret og moderniseret familievirksomheden.

I dag producerer Fruko Schulz mere end 100 forskellige mærker af produkter og fabrikken har et fantastisk velfortjent ry, for at være en af de vigtigste producenter i landet.

Alle drikkevarer er af høj kvalitet og har derudover også et meget attraktivt pakkedesign.   

Whisky.dk produkter i denne opskrift

Blackberry Likør

Barrister
Dry Gin

Rørsukker
Sirup