Sailor's Wife med Fary Lochan

En nytænkende cocktail, hvor Fary Lochans milde og aromatiske porsesnaps kombineres med sommerlige friske hindbær og en subtil men meget elegant lakridssmag.

 

Ingredienser

Fremgangsmåde

Hindbær og lakridspulver ”muddles” i shaker, så saften kommer ud. Tilføj derefter porsesnaps, sirup, citronsaft og isterninger, og shake hårdt.

Dobbeltstraines over glasset og læg til sidst lakridspiben på kanten af glasset.

Om Fary Lochan:

FARY LOCHAN DESTILLERI A/S blev etableret i 2009. De er et af verdens mindste destillerier, og de producerer kun en relativ lille mængde whisky hvert år. Til gengæld er den af allerhøjeste kvalitet, og de går ikke på kompromis! Alt er håndlavet udfra traditionelle skotske traditioner.

Kedlerne er specialdesignet i Skotland til at give deres whisky præcis den smag, de ønsker – hver gang. Og deres smag er ganske unik, da de som de eneste i verden bruger friske brændenælder, når de ryger vores malt.

Deres whisky kommer i fire varianter. De kalder dem ”de 4 årstider”. Smagen er rund og blød i alle varianter – også dem med røg. Og de står 100% inde for smag, kvalitet og den gode historie. Derudover laver de også masser af snaps, likører og andre spændende produkter

Whisky.dk produkter i denne opskrift

Fary Lochan Porsenaps

1883 Rørsukker Sirup

3 stk økologiske citroner

1 kommentar til “Sailor’s Wife”

  1. Pingback: AQUA MULE OPSKRIFT MED O.P. ANDERSON EXTRA Snaps - Whisky.dk

Der er lukket for kommentarer.