Fantastisk variation af en Champagne Mojito, som er forfriskende og perfekt til velkomstdrinks, både sommer og vinter.
Ingredienser
- 2 tsk. lyst rørsukker
- 4 cl. Sake
- 2 stk. lime
- 1 flaske halvtør Champagne, Cava eller Cremant
- Garnish: 4-5 friske mynteblade pr. glas
Isterninger, gerne store
Fremgangsmåde
Tilsæt myntebladene i hvert glas og mas lidt.
Tilføj derefter ½ tsk. Sukker, limesaft af en ½ lime og 1 cl. Sake.
Mas myntebladene lidt og lad glassene trække ½ times tid, for at sukkeret opløses og myntebladene begynder at afgive smag.
Kom derefter isterninger i hvert glas og fyld yderligere glasset med Champange, Cava eller Cremant.
Voila! En perfekt Sake Champange Mojito
Tip
Anvend mynte-sirup i stedet for mynteblade, for at forkorte tilberedningstiden.